HAR DU HØRT OM VÅRT GODE EARLY-BIRD TILBUD? - Hotel Sirdal

HAR DU HØRT OM VÅRT GODE EARLY-BIRD TILBUD?

oktober 22, 2018 av eirik0
Påskerenn-Sirdal-Høyfjellshotell-1024x683.jpg

Siste dato for å bestille dette unike tilbudet til din familie er 30. November!  Våre Early-Bird pakker gjelder for mist 2 døgn sammenhengende for enkelt- dobbelt eller familierom, og alltid med kveldens meny, frokost og selvsmurt niste inkludert!  Tilbudet gjelder fra ankomst 4. Januar 2019 og gjennom vintersesongen.  Vi tar forbehold om allerede utsolgte datoer og romtyper.  Send din forespørsel til booking@hotelsirdal.no


Legg igjen en kommentar

E-posten din vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.