Nyheter & Events

Finn ut mer om alt det spennende som skjer i Sirdal.
IMG_0200

Pakketilbud 21. - 23. juni

Pakketilbud 21. - 23. juni

I sommer kan du utforske alt det beste Sirdal har å by på – en fiks ferdig ferie for hele familien. 


Ta turen til den berømte Kjeragsbolten, bad i Kulper, en runde på golfbanen, møte med husky-hunder eller ta en tur til klatreparken Høyt & Lavt for en aktiv dag.

Priser:
Enkeltrom: 3350,- per person

Dobbeltrom: 2950,- per person i dobbeltrom,
Totalt 5900,- for to personer

To voksne og ett barn: 6 700,-
To voksne og to barn: 7 400,-

Inkludert i prisen:
Fredag – pizzabuffet
Lørdag – frokostbuffet, rømmegrøt m/spekemat til lunsj og kveldens 2-retters meny
Søndag - frokostbuffet

Ta med familien og opplev sommer i Sirdal ☀️☀️☀️

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Pakketilbud 21. - 23. juni
Skjermbilde%202023-09-28%20kl_%2012_15_59

Et tilbakeblikk på historien om Sirdal Høyfjellshotell

Et tilbakeblikk på historien om Sirdal Høyfjellshotell

På Fidjeland, 650 meter over havet, og som eneste hotell i Sirdal ligger stedet vi alle kjenner, Sirdal Høyfjellshotell. Vi har dykket litt ned i historiebøker, gamle fotoalbum og permer og funnet mye spennende. Hotellet står etter 36 år støtt, og drives i dag av Simen Berge. Berge har etter hvert blitt en kjent skikkelse i Sirdal. Med sitt engasjement for turistnæringen i Sirdal er han engasjert i både VisitSirdal365 og Næringsforeningen i Sirdal, som styremedlem i begge. Vi viste Simen hva vi hadde funnet frem. Hans umiddelbare kommentar var: - Jeg koste meg mens jeg leste dette, og det jeg kan tilføye er at det er ingen tvil om at her på hotellet tenker vi fremoverlent, og satser videre! Historien herfra kommer til å ha ytterligere å by på i fremtiden, avslutter Simen med et smil.

 

Her er litt av hva vi fant:

I 1982 startet ideen om å bygge skitrekk, hytter og leiligheter på Fidjeland.
 

1985-1986 Startet bygging av hytter, leiligheter, restaurant, bar og basseng. Det var Thor Rafoss og Alf Aarthun som var ildsjelene bak prosjektet i samarbeid med mange lokale helter fra Stavanger- og Sandnes-distriktet. Allerede i april 1986 var planene klare for neste byggetrinn, der 20 leiligheter var planlagt å leie ut på årsbasis. Da Sirdal Høyfjellsenter AS ble stiftet, var aksjekapitalen på 5,5 millioner kroner. I planleggingsfasen ble det kalkulert med en drift på 12-5 årsverk. En kuriositet; det sies at den første skjenkebevillingen i Sirdal ble tildelt Sirdal Høyfjellssenter!

 

14. Juni 1986 Stillinger til drift utlyses for planlagt åpning i november samme år. Første vertskap på hotellet var Terje Førland og Nina Ullness. Hotellet hadde den gang 170 sengeplasser fordelt på 20 leiligheter og 10 hytter. 
 

November 1987 Ny ledelse, team fra Setesdal; Bjørn B. Armann, hotellsjef Ann Kristin Ørland (Titti), aktivitetsleder Åse Gjelten og vaktmester Mikael Lenz. Torbjørg Haugen og Øystein Brekke tok over ansvaret for kjøkkenet og restauranten. Hyttebygging rundt hotellet økte i omfang. Våre hyttenaboer har i alle år vært, og er fremdeles en viktig del av familien her på Fidjeland!
 

Desember 1987 Videre planlegging med hotellfløy på 37 rom startet fordi konseptet med hytter og leiligheter ikke var bærekraftig. Snøen kom sent denne vinteren og skitrekket på Fidjeland åpnet 23. Januar 1988. 
 

1988 Restauranten ble skilt ut som eget driftsselskap, «Jogla». Bygging av hotellfløyen med 65 rom var godt i gang. Høsten 1988 ble 10 hytter lagt ut for salg. Thor Rafoss var ansvarlig for dette. I desember 1988 ble den nye fløyen klar til åpning.
 

1989 Arthur og Lillian Lancaster ble ansatt som vertskap. Skitrekket, som hele tiden har vært et eget selskap, blir avviklet og nye eiere stifter nytt selskap. Hotellet og hytteselskapet sliter veldig med høy gjeld og Bergen Bank som har finansiert det hele slår selskapet konkurs i desember 1989. Banken etablerte et nytt driftsselskap som er dagens selskap, Sirdal Høyfjellshotell AS. Bygget og hyttene ble lagt inn i bankens portefølje.
 

1990 Etter en «turbulent periode», ansettes det ny daglig leder/direktør høsten 1990, og når vintersesongen starter er den nyansatte Harald Aursland på plass. Han kom fra stillingene som restaurantsjef ved Jæren Hotell og som markedssjef i Bryne Fotball. Alle fasilitetene holdt stengt juledagene, men åpnet for vintersesongen med nyttårsfeiring.
 

1991 Utover vinteren kunne pressen meddele gode beleggstall, og det ble jobbet hardt for å skaffe nye gjester.  Harald Aursland hadde et stort kontaktnett på Jæren og hanker inn mange gode kunder. Satsingen på konferansemarkedet startet, men også på turismen i sommermånedene. Den 1. November 1991 overtok Harald Aursland aksjene fra Den Norske Bank, og fikk samtidig en avtale om opsjon på å overta hotellanlegget og en hytte.  
 

1992 Høsten 1992 kjøpte Harald Aursland hotellanlegget for 17 millioner kroner. Et eget turistselskap for Sirdal – Sirdalsferie AS - ble opprettet, hvor Harald Aursland ble valgt til styreformann. Han viste et stort engasjement for turismen og mulighetene i dalen.
 

1993 og videre Det meldes stadig om vinterlige utfordringer knyttet til veien gjennom Hunnedalen. Aursland satset videre på konferansemarkedet, og sommerturismen når veien til Setesdal ble åpnet. Oljeindustrien benyttet hotellet mye til teambuilding. Hotellet var nå heleid av Harald Aursland.
 

1994 Sirdal Høyfjellshotell og Sirdalsferie markerer OL på Lillehammer med pins-samlinger, mange aktiviteter og konserter både ute og inne. Kulden laget utfordringer for musikerne som måtte flytte spillejobben fra ute til restauranten inne.
 

1999 Sirdal Høyfjellshotell deltar på Gladmat for første gang.
 

Generelt 1990-tallet Det gjennomføres oppgradering av møtefasilitetene, sal 1 (nå Løå), 2 (nå Fidjeland) og 3 (nå Hilleknuten) hadde en kapasitet fra 10-75 gjester. Sal 4 (nå Finnstøl) ble oppgradert fra lagerrom til møterom. Hotellet laget egne aktiviteter for gruppe-gjester, både ute og inne. Følgende fasiliteter i tillegg til møterommene kom på plass; Basseng og saunaer, restaurant, hubro Bar (oppe, der biljarden er nå) og diskoteket (nå Rypereiret).
 

2000 Ni leiligheter i hovedetasjen selges ut til private og firmaer, og Aursland beholder den siste i denne etasjen selv. Leilighetene nede ble brukt som personalboliger. Hotellet ble kvitt mye gjeld og fikk frigjort kapital til å pusse opp restaurant og ganger.

De ansatte på hotellet var i hovedsak fra Norge, Sverige og Danmark. Det var et ungt personell som jobbet ca. 2 sesonger før de sluttet og tok videreutdannelse. Utenlandske musikere ble leid inn på faste månedskontrakter gjennom hele 2000-tallet. Konferanser og grupper var fremdeles en viktig del av kundesegmentet.
 

2001 Harald Aursland utvidet virksomheten med å kjøpe Øygardstøl – fjellrestauranten ved Lysefjorden. Den var åpen mellom mai og september da turistferja var i drift. Hit kom studenter og arbeidere i sommermånedene, og det ble servert faste menyer til bussgrupper, samt a la carte til andre gjester som kom innom. Alle forhåndsbestillinger for grupper ble håndtert av resepsjons- og kontorpersonalet på hotellet, og årlig kunne det være over 30 grupper inne på forhåndsbestillinger. Restauranten var under hotellets drift helt til hotellet ble solgt 4. Februar 2010 til Treningskameratene AS (Thor Steinar Sandvik og Tore Christiansen). Øygardstøl ble solgt i april samme år til Olav Haugan i Lysebotn.

Gjennom hele perioden da Aursland eide hotellet var konferanser og grupper hovedsegmentet. Hotellet hadde en periode 22 ATV-er og en lastebil for å frakte gjestene. Ideen om dette kom fra snøscooterkjøring på Finnmarksvidda. Det ble ofte arrangert grilling i hagen og after-ski på terrassen, mens sjefen sjøl (Aursland) så seg nødt til å dirigere trafikken på parkeringsplassen! 
 

2010 4. februar ble det offentliggjort at hotellet skulle skifte eier. Restaurant Øygardstøl var under hotellets drift helt til hotellet ble solgt 4. februar 2010 til Treningskameratene AS (Thor Steinar Sandvik og Tore Christiansen). Øygardstøl ble videresolgt i april samme år til Olav Haugan i Lysebotn. De nye eierne satte straks i gang renovering av alle hotellrom samt konferansesaler. Tidligere varemottak ved siden av hovedinngangen ble ombygd til flott utendørs terrasse og ny pub/spiseplass kalt «Garasjen» ble bygget. Senere tok Thor Steinar Sandvik over eierskapet alene.
 

Siden 2010 har driften av hotellet basert seg på de forskjellige sesongene. Det er åpent i vinterhelgene, samt vinter- og påskeferie for helgebesøk og ferieturister.  Hotellet åpner likevel opp for grupper, kurs og konferanser selv på dager hvor det er planlagt stengt. Fra turistferja starter til den stopper å kjøre om høsten har hotellet åpent alle dager. I vintersesongen tilbyr de åremålsutleie av leiligheter for hele sesongen fra 1. januar- 30. april.

P6222608

Vi søker kokk og resepsjonist til hotellet for sommersesongen!

Vi søker kokk og resepsjonist til hotellet for sommersesongen!

 

Vi går en spennende og travel sommer i møte, og i den anledning søker vi etter kokk og resepsjonist til hotellet.

 

Stillingene er midlertidig med snarest oppstart t.o.m ut august, med mulighet for forlengelse. 
Arbeidstidene vil variere mellom dag-, kveld- og helgevakter.

 
Resepsjonist:
Vi søker etter en selvstendig resepsjonist med glimt i øye.
Arbeidsoppgavene består av inn- og utsjekk av gjester, betjene telefonen og digitale henvendelser, gjestehåndtering, og holde resepsjon og lobby ryddig. Resepsjonisten vil også i enkelte (rolige) perioder ha ansvar for frokostservering. Vedkommende vil i perioder jobbe alene.    
Søker bør være over 18 år, men ikke et krav.

Kokk:
Vi søker etter kokk som liker varierte arbeidsdager.
Arbeidsoppgavene består av å tilberede fastsatt buffet, lage retter fra a la cart meny og forefallende kjøkkenarbeid. Vi er opptatt av å lage maten fra bunn med gode råvarer. 
Relevant arbeidserfaring kan erstatte fagbrev.

Ta kontakt med john@hotelsirdal.no for mer informasjon.

Skjermbilde%202022-10-13%20kl_%2011_01_05

Firmaturen som går i minnebøkene!

Firmaturen som går i minnebøkene!

I høst tilbyr vi opplevelsespakker med det beste fra Sirdal!


Gjelder fra 4. september - 15. desember, midtuke mandag-torsdag.

Dra på hundekjøring med Sirdal Huskyfarm, spis deg god og mett på Sirdal Høyfjellshotell og få deg en god natt søvn på Sirdal Høyfjellshotell. Vi tilbyr komplette pakker som inkluderer aktiviteter, lunsj hos Huskyfarmen, 3-retters middag og overnatting på Sirdal Høyfjellshotell.
 

Pris:

Fra kr 2 700 per person
 

Innhold i pakken:

  • 2 valgfrie aktiviteter hos Sirdal Huskyfarm, se utvalg under
  • Lunsj (kortreist viltsuppe med flatbrød, fra gården)

  • 3-retters middag hos Sirdal Høyfjellshotell

  • Overnatting på Sirdal Høyfjellshotell 1 natt, inkl. frokost
 

Aktiviteter å velge mellom:

  • Hundekjøring
  • Leirdueskyting
  • Byeskyting
  • Kreative oppgaver
  • Badstu


Generelle priser:

10-15 personer // 2 valgfrie aktiviteter, lunsj på Sirdal Huskyfarm, 3-retters middag og overnatting Sirdal Høyfjellshotell, pris fra 2750 kr.

15-20 personer // 2 valgfrie aktiviteter, lunsj på Sirdal Huskyfarm, 3-retters middag og overnatting Sirdal Høyfjellshotell, pris fra 2700 kr.

20-30 personer // 3 valgfrie aktiviteter, lunsj på Sirdal Huskyfarm, 3-retters middag og overnatting Sirdal Høyfjellshotell, pris fra 2850 kr.

30-40 personer // 4 valgfrie aktiviteter, lunsj på Sirdal Huskyfarm, 3-retters middag og overnatting Sirdal Høyfjellshotell, pris fra 2950 kr.

Vi lager gjerne tilpassede og individuelle tilbud etter ønske. 
Transport kan vi også fikse om ønskelig.

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Firmaturen som går i minnebøkene!
IMG_0200

Tøff nok til Kjerag i sommer?

Tøff nok til Kjerag i sommer?

Kjerag – en av Norges mest spektakulære turer. 

Du kommer deg dit med bil via Sirdal, hvor skiltingen gjør det enkelt å finne frem uansett hvilken retning man kommer fra. 

Kjerag er et fjellplatå på sydsiden av Lysefjorden. Høyeste punkt på platået ligger 1 132 meter over havet. Den berømte Kjeragbolten ligger ca. 300 meter fra Nesatindane, en topp ut mot Lysefjorden på 984 moh. Steinen er 5 m³ stor, og er kilt i en kløft i fjellet 959 meter over Lysefjorden.​

Hver sommer velger de tøffeste av våre gjester å kombinere Sirdalsferien med dagstur til Kjerag – for den ultimate Norgesferien. Våre hyggelige medarbeidere kommer gjerne med tips til parkering, pakkeliste og andre råd før du tar av gårde.


shutterstock 1155334447
Vi anbefaler å sjekke yr.no for dagens værvarsel, slik at du er kledd for turen du har i vente.
 

6-10-timers tur

Fotturen til Kjerag tar fra seks til ti timer opp og ned igjen, og er rundt elleve kilometer lang. Du må være i god fysisk form før du legger ut på denne fjellturen, som har en stigning på 800 meter. Enkelte strekk krever at du må heise deg selv opp og ned ved hjelp av en stålwire, så denne turen er krevende selv for erfarne turgåere.
 

Hørte du et smell?

 

I fjellet rundt, kan det på et bestemt sted oppunder toppen høres skuddlignende smell, samtidig som en røyk står ut fra fjellveggen – det såkalte Kjeragsmellet. Etter det eldre folk forteller, viser dette naturfenomenet seg særlig i austavind når vinden har en bestemt styrke. Hva fenomenet kommer av er usikkert, men bygdefolk har fra tidligere tider ment at det er vann som blir pressa ut fra fjellveggen.

En spennende tur som vi anbefaler på det sterkeste. Velkommen til Norgesferie i Sirdal!

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Tøff nok til Kjerag i sommer?
64861149_2863609823714176_7115990451252887552_o

Julebord i Sirdal

Julebord i Sirdal
Velkommen til julebord i magiske omgivelser.

Våre kokker tryller frem et tradisjonelt julebord med deilig norsk julemat. Mens snøen legger seg utenfor, tenner vi stearinlys og fyrer i peisen inne. Ribbe og pinnekjøtt med alt av tilbehør står på menyen. 

Vi inviterer både privatpersoner og bedrifter, små som store, til åpent julebord med julebuffet.

258213914 6456839951057794 3970549769708442176 n

Hos oss kan du velge julebordweekend med overnatting på hotellet - her får man også tilgang på sauna og svømmebasseng. Selvsagt kan du også bestille julebord for firma eller venner uten å overnatte. 

Ønsker dere å gjøre noe ekstra ut av oppholdet finnes det mange muligheter for aktiviteter og underholdning. Man kan også holde lukket selskap i Løå - kontakt oss for informasjon og priser. 

Vi ønsker deg og dine kjære hjertelig velkommen til julebordsesongen som en stemningsfull avslutning på året!

For booking  - kontakt oss på booking@hotelsirdal.no eller på telefon 38 37 74 00.

 

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Julebord i Sirdal
164203635_5240275216047613_7617620636314185358_n

"Din egen" leilighet på hotellet i sommer

"Din egen" leilighet på hotellet i sommer
Har du lyst å leie din egen leilighet i Sirdal for sommeren? Leilighetene har god plass til hele familien, og tilgang til alle hotellets fasiliteter. Flotte turområder i umiddelbar nærhet.

Priser:
5000,- per uke (man-søn, 6 netter)

For mer info eller booking, send oss en mail på booking@hotelsirdal.no

164218288 5240275422714259 2221520049775962297 n

Leiligheten har to soverom med to sengeplasser hver, to bad, ett spiserom med kjøkkenkrok, i tillegg til en dagligstue. Det er mulig å sette inn ekstraseng i stuen (Ikea reiseseng).

164461243 5240275332714268 5930658607827363544 n

164804160 5240275162714285 5091620580395882848 n

164241809 5240275116047623 1989075489199318894 n
*Bildene er av en tilsvarende leilighet.
 

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

"Din egen" leilighet på hotellet i sommer
64861149_2863609823714176_7115990451252887552_o

Julebord i Sirdal

Julebord i Sirdal

Velkommen til julebord i magiske omgivelser.


Våre kokker tryller frem et tradisjonelt julebord med deilig norsk julemat. Mens snøen legger seg utenfor, tenner vi stearinlys og fyrer i peisen inne. Ribbe og pinnekjøtt med alt av tilbehør står på menyen. 

Vi inviterer både privatpersoner og bedrifter, små som store, til åpent julebord med julebuffet.

Ved å oppgi koden JUL får du pris fra 1290,- pr. pers i dobbeltrom og 1490,- enkeltrom per natt inkl. julemiddag og frokost.
 

Velg mellom helgene:

27. til 29. november – buffet lørdag 28.11.
4. til 6. desember – buffet lørdag 5.12.
11. til 13. desember – buffet lørdag 12.12


27. og 28. november blir det musikalsk underholdning med Ørjan Torsteinbø.
Helgen 4.-6. desember blir det live-musikk med Ingvald Alvseike.

shutterstock 521166583 (1)

Ønsker dere å gjøre noe ekstra ut av oppholdet finnes det mange muligheter for aktiviteter og underholdning. Man kan også holde lukket selskap i Løå - kontakt oss for informasjon og priser. 

Vi ønsker deg og dine kjære hjertelig velkommen til julebordsesongen som en stemningsfull avslutning på året! For booking - kontakt oss på booking@hotelsirdal.no eller på telefon 38 37 74 00.

Vi følger alle retningslinjer gitt av myndighetene og NHO, slik at du som gjest skal føle deg ivaretatt og trygg når du bor hos oss.

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Julebord i Sirdal
host

Høstferie til fjells - spennende dager i vente

Høstferie til fjells - spennende dager i vente
Det nærmer seg høstferie med stormskritt, og vi har mye spennende aktiviteter på agendaen.
 

Komletorsdag


Torsdag 8. oktober inviterer vi til komlebuffé i restauranten. Her samles hotellets gjester sammen med hyttenaboer og fastboende i dalen. Velkommen skal dere være! 

Pris 195,- (barn under 14 år spiser for 95,-)
Bordbestillingen tar du på 38 37 74 00 eller booking@hotelsirdal.no

komle


Hva er en høstferie på Fidjeland uten Ingvald og gitaren?


Torsdag 8., fredag 9. og lørdag 10. oktober blir det allsang og god stemning med Ingvald Alvseike i Garasjen på kveldstid. Ta med venner, familie og hyttenaboer og bli med! 
 

Fredagsquiz med Haga & Lorentzen


Jan Haga og Øyvind Lorentzen kommer til Garasjen fredag kl 18.00 i høstferien. Her kan dere bryne dere på quiz og få muligheten til å vinne flotte premier! Gratis inngang!
 

Barnekino

Flere av dagene vil vi også rigge opp til kino for de minste i Løå. 

Vi gleder oss til å se både hotellgjester, hyttenaboer og fastboende i høstferien. 
 

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Høstferie til fjells - spennende dager i vente
cover-1-1200x675

Velkommen til fjells!

Velkommen til fjells!
Vi har fortsatt noen ledige rom i vinterferien. Kom og opplev Sirdalslykke på sitt beste – afterski, live-musikk, kino for barn og mye spennende på menyen hele uka!

Vi tilbyr 2-dagers pakker med middag, frokost og niste inkludert, fra 2.830,- pr. person i dobbeltrom. Ta kontakt på booking@hotelsirdal.no

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Velkommen til fjells!
erik2019-1200x760

ERIKS KREATIVE HENDER

ERIKS KREATIVE HENDER
Erik er en ildsjel som hele tiden jobber for at andre skal ha det bra! Lørdag 13. april er han på besøk hos oss og selger sitt håndverk til inntekt for Kreftsaken! Du treffer han i hotellets lobby fra 15:00 – 17:00! Møt opp, godtfolk 😉

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

ERIKS KREATIVE HENDER
kjellsbells2019-1200x760

KJELL & TINE 17. – 20. APRIL

KJELL & TINE 17. – 20. APRIL
Kjell Undheim, kjent fra bandet Ingenting og Tine Steen spiller opp fra kl. 22.00 onsdag, og både 16.00 og 22.00 torsdag, fredag og lørdag. Her har du et fantastisk partyband, så her får man hit etter hit! Rykker det i dansefoten?

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

KJELL & TINE 17. – 20. APRIL
komla-ute

Komletorsdag!

Komletorsdag!
Torsdag 27. Februar er det igjen Komla på menyen hos oss! Alt du har å gjøre er å huske bordbestillingen! Prisene er 275,- pr. voksen, barn 8-14 år kr. 150,- og barn 3-7 år kr. 80,-

Bordbestillingen tar du på booking@hotelsirdal.no

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Komletorsdag!
hestenp%C3%A5ske2019-1200x760

Lun Weekend med Hesten!

Lun Weekend med Hesten!
Så er han igjen klar for et nytt besøk, den fine mannen med alle de vakre ordene!

Fredag kveld, Musikalsk Underholdning fra ca. kl.22.00

Lørdag: 16.00   Lun Aften – Quiz og musikalske innslag OBS: Bordbestilling på tlf: 483 05 034

Lørdag kveld: Musikalsk Underholdning


Overnatting bestiller du hos oss på booking@hotelsirdal.no

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Lun Weekend med Hesten!
stue-2-1200x583

Lyst til å prøve hyttelivet uten å kjøpe hytte først?

Lyst til å prøve hyttelivet uten å kjøpe hytte først?
Vi har nå 2 leiligheter tilgjengelige fra fredag uke 8 til søndag uke 9! Leilighetene har 2 soverom, 2 bad, kjøkken og stue, entre og er nyoppusset.Adgang til hotellets basseng og fasiliteter i åpningstidene.

Leieperiode 21.02.kl. 17:00 – 01.03. kl. 13:00 pris pr. leilighet kr. 20.000,-

Leieperiode 21.02. kl. 17:00 – 26.02. kl. 10:00 pris pr. leilighet kr. 12.000,-

Leieperiode 26.02. kl. 17:00 – 01.03. kl. 13:00 pris pr. leilighet kr. 12.000,-

For mere info – ta kontakt med oss på booking@hotelsirdal.no eller 38 37 74 00
quiz2020-1200x675

Er du klar?

Er du klar?
Lørdag 8. Februar kl. 21:30 inviterer vi til Quiz i Garasjen, våre gode naboer Haga og Lorentzen stiller spørsmålene! Ta med deg gjengen og kom!

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Er du klar?
nysn%C3%B8-2020-1-1200x900%20(1)

Sees vi til helgen?

Sees vi til helgen?
Vi feirer 30 cm NYSNØ på Fidjeland, og tilbyr helgen 7. til 9. Februar 2-dagers pakke med frokost inkludert
Pris pr. person i dobbeltrom for 2 netter fra kr. 1250,-
Barn 4-14 år i rom med 2 voksne kun 700,- pr. helg
Send oss en mail på booking@hotelsirdal.no og be om koden NYSNØ!
Tilbudet gjelder kun nye bestillinger! Velkommen til oss!

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Sees vi til helgen?
250120-musikk-1200x675

UNDERHOLDNING 25. JANUAR

UNDERHOLDNING 25. JANUAR
Lørdag blir det live musikk og underholdning sammen med Frank, Tori, Lennart og Goggen i Garasjen Pub. Vi garanterer høy allsang-faktor!

Gratis inngang!

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

UNDERHOLDNING 25. JANUAR
Bullockbilde-Ingvald

Live-musikk på Fidjeland!

Live-musikk på Fidjeland!
Fredag 17. og lørdag 18. Januar kommer Ingvald Alseike og spiller live musikk i Garasjen – det blir god stemning, det! 
Velkommen til oss!

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Live-musikk på Fidjeland!
nytt%C3%A5r-shutterstock

Velkommen til Nyttårsfest!

Velkommen til Nyttårsfest!
Gå inn i 2020 sammen med oss! På Nyttårsaften tilbyr vi nå bordbestilling på middag! Det blir fyrverkeri for barna ca kl. 17:00! 
Gå inn i 2020 sammen med oss!
På Nyttårsaften tilbyr vi nå bordbestilling på middag!

Det blir fyrverkeri for barna ca kl. 17:00!
Stor Nyttårsbuffét
Kalde og varme retter, dessertbord
Pris pr. person 695,-, barn 8-14 år kr. 345,-, barn 3-7 kr. 180,-
bordbestilling  til booking@hotelsirdal.no

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Velkommen til Nyttårsfest!
Bullockbilde-Ingvald

Live Musikk i Garasjen!

Live Musikk i Garasjen!
Denne helgen er det Ingvald Alvseike og hans gitar som står for god underholdning i Garasjen! Fredag 13. og Lørdag 14. Desember fra kl. 21:00.
Velkommen skal du være!

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Live Musikk i Garasjen!
Tone-Salomonsen-1200x510

Live musikk med Tone Salomonsen!

Live musikk med Tone Salomonsen!
Denne helgen blir det » goe gang» i Garasjen sammen med Tone Salomonsen. 
Tone er dronningen av pop og byr på både gamle og nye hits! Live musikken starter fra ca. 21.00 begge kvelder (6. og 7. desember). Sees vi på dansegulvet?
Både hyttenaboer og hotellgjester er velkomne. Gratis inngang.

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Live musikk med Tone Salomonsen!
stue

Leilighet på Åremål?

Leilighet på Åremål?
Da har vi leiligheter til utleie! Leilighetene er ca 75 kvm., har 2 soverom med til sammen 4 sengeplasser. 
Stue, kjøkken med hybelkomfyr, 2 bad, uteplass og muligheter for bodplass. Leilighetene ligger i direkte tilknytning til Sirdal Høyfjellshotell med sauna, svømmebasseng, bar, restaurant og lekerom. Hotellet ligger rett over veien fra Fidjeland skitrekk. Utleieleilighetene er tilgjengelig for 15.000/mnd ink.strøm, kabel-TV samt fri adgang til sauna og basseng i hotellets åpningstider. Leieperiode er minimum 1. januar – 1 mai 2020. Kontakt Aase Tjørhom på Aase@hotelsirdal.no for mer informasjon!

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Leilighet på Åremål?
Kjartan-1-1200x675

Hold av datoen 4. Januar!

Hold av datoen 4. Januar!
Lørdag 4 januar tar kjendiskokken Kjartan Skjelde over kommandoen på kjøkkenet vårt – og du er invitert!​ Sulten på ny inspirasjon, eller bare generelt sulten?
Ta med deg matinteresserte venner og gå inn i det nye året med noe ekstra godt i magen.​

Du har sikkert sett Stavanger-kokken på Masterchef eller Camp Kulinaris på TV3.  Og nå, kommer han til Sirdal for å servere oss lokale råvarer tilberedt på mesterlig vis! Menyen består av Sirdalsørret, Kveite, Svartfjes lam med mer, og det vil være mulig å kjøpe en nøye utvalgt vinpakke for å sette prikken over i’en!

Bordbestillingen tar du på booking@hotelsirdal.no

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Hold av datoen 4. Januar!
julebord-1-med-tekst-p%C3%A5-1200x661

Julebord i vakre Sirdal?

Julebord i vakre Sirdal?
Planlegger du julebord og er ute litt i siste liten? Fortvil ikke – vi har fått noen ledige plasser som vi tilbyr til hyggelige priser!
Vi garanterer herlig julestemning, live underholdning og julemat av lokale råvarer fra dalen. Ta med kollegaer, gutteklubben eller foreningen og opplev et annerledes julebord til fjells.  

Vi tilbyr julebord-pakker både med og uten overnatting. 

Ledige datoer er 30. november, 7. desember og 14. desember. 

Ta kontakt med oss på mail til ruth@hotelsirdal.no for mer info.

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Julebord i vakre Sirdal?
Goggen-ny

GOGGEN KOMMER!

GOGGEN KOMMER!
Det blir live underholdning i Garasjen Fredag 8. November kl. 21:00 Goggen er desidert den beste til å skape feelgood stemning, med høy allsang faktor. Velkommen!

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

GOGGEN KOMMER!
komle

Ny Komle-dag er Onsdag!

Ny Komle-dag er Onsdag!
Hver onsdag serveres det Komle fra kl. 17:00 – 20:00 Velkommen!

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Ny Komle-dag er Onsdag!
Nytt%C3%A5r-2019

VELKOMMEN TIL NYTTÅRSFEIRING !

VELKOMMEN TIL NYTTÅRSFEIRING !
Vi avslutter året slik vi startet det – i våre hyggelige gjesters selskap! 
Tradisjonen tro tilbyr vi også i år overnattingspakker med middag og frokost inkludert for ett eller flere døgn i forbindelse med Nyttårshelgen! 

Vi får også i år besøk av Ingvald Alvseike, som underholder både ettermiddag og kveld! Send din forespørsel til booking@hotelsirdal.no 

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

VELKOMMEN TIL NYTTÅRSFEIRING !
3554113436_b63ef0688a_o-1200x900

EXTRA HYGGELIGE HØSTPRISER!

EXTRA HYGGELIGE HØSTPRISER!
Høsten er fin i fjellet! Førstkommende helg, 18.-20. Oktober, tilbyr vi sterkt rabatterte restplasspriser for nye bestillinger med ankomst fredag og avreise søndag! I tillegg til frokost, tilbyr vi fri adgang til basseng og saunaer i åpningstidene samt gratis wifi! Send din bestilling til booking@hotelsirdal.no og be om kode ROM EXTRA!

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

EXTRA HYGGELIGE HØSTPRISER!
bernt-kongshamn-1200x675

Høstens Kitchen Takeover!

Høstens Kitchen Takeover!
Bernt Sætre fra Kongshamn bryggerestaurant på Hidra kommer og serverer en nydelig buffet av de beste lokale råvarer fra hav til hei. De varter opp med sjømat, vilt, varme og kalde retter og desserter laget med kjærlighet! Bordbestillingen tar du på booking@hotelsirdal.no

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

Høstens Kitchen Takeover!
service-2019-1200x900

TAKK!

TAKK!
Takk til alle våre gjester for en fantastisk vinter!???? Vi vil også takke Ingvald Alvseike for god underholdning i nyttårshelgen og vinterferien, Kjartan Skjelde for Kitchen Takeover 5. Januar, Geir Halleland og Tone Salomonsen for sang og musikk i vinter! Våre hyttenaboer Haga & Lorentzen – takk for spennende Quiz-kvelder! Takk skal du også ha, Kjell Arve Hestetun, for gode og Lune Weekender! Takk til Eriks Kreative Hender som hadde utsalg hos oss til inntekt for Barnekreftforeningen! Takk til DJ Gullet – «oldies but goodies»! En spesiell takk til KRIK som år etter år lager liv og røre rundt hotellet i påsken med aktiviteter for glade barn! En HEKKANS stor takk til Hekkan Burger som lot sirdøler og hytte-sirdøler få smaken på en real burger! Påsken ble avsluttet med «goe gang» med Tine og Kjell – vi takker så mye!

Hotellet er nå stengt frem til 23. mai – du treffer oss på booking@hotelsirdal.no

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

TAKK!
djgullet2019-1200x760

DJ GULLET

DJ GULLET
Lørdag 13. April klokken 22.00 starter festen i Garasjen! Geir Gulliksen har vært stamgjest ved hotellet i over 20 år og snurrer i kveld plater og lager god stemning under navnet DJ Gullet. Velkommen!

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

DJ GULLET
 

Kontakt oss!

38 37 74 00

Skriv til oss!

booking@hotelsirdal.no

Finn oss!

Fidjeland, 4443 Tjørhom, Norway